simen's Blog

Bo med meg?

Jeg traff for 3 år siden en eldre dame som kom til Norge og trengte ett sted å bo. Jeg tilbøy plass hos meg og hun ble boende ett år. Vi ble gode venner med en gang, tilbrakte nesten hver dag sammen og ble veldig glad i hverandre.

 

Hun dro hjem og vi hadde sporadisk kontakt. Ikke fordi vi "skled fra hverandre" men fordi der hun bor er det vanskelig med kommunikasjons-muligheter (tredje verden) og det er veldig dyrt å ringe dit. Internett er en sjelden luksus og hun har heller ingen kunnskap om bruk av nett.

 

Hun kom tilbake til Norge for ca. 3 måneder siden. Hun visste at jeg visste at hun kom. Hun flyttet denne gang inn hos noen andre. Jeg har ikke hørt ett ord fra henne.

.

Jeg har vært ekstremt lei meg for at hun ikke tok kontakt og jeg har ikke hatt noen kontakt-informasjon så jeg kunne ta kontakt. Hun måtte ha ringt meg når hun kom for at vi skulle fått kontakt. Hun har fått vite hvor tungt jeg tok det at hun ikke har tatt kontakt men jeg har enda ikke hørt fra henne.

 

Nå skal de hun har bodd flytte og kan ikke ta henne med på lasset og jeg fikk høre at hun kommer til å kontakte meg og be om å få bo her.

 

Jeg føler meg totalt ignorert og avvist og føler meg ikke i stand til å kunne tilgi at hun ikke har tatt kontakt og ønsker ikke at hun skal bo hos meg.

Jeg har fått høre at jeg er urimelig av en som kjenner oss begge og mener jeg bør ta henne imot og komme meg over at hun ikke tok kontakt.

 

Er jeg urimelig? Hva ville du følt og gjort?

 

 Tag Navigator